Çevreyol’da Yedinci Etap Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin batı istikametinden girişinin adeta aynası olan Boğazköprü ile Anatamir Fabrikası arasında çevre düzenleme, yaya yolu ve cep otoparklar inşa edildiğini bildirdi. Başkan...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin batı istikametinden girişinin adeta aynası olan Boğazköprü ile Anatamir Fabrikası arasında çevre düzenleme, yaya yolu ve cep otoparklar inşa edildiğini bildirdi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Anatamir Fabrikası önünden başlayan ve Bel-Sin ikinci girişe kadar olan bölümde 6 etap halinde tamamlanan çevre yolu düzenleme çalışmasının Kayseri için önemli olduğunu hatırlattı. Büyükkılıç, Batı istikametinden Kayseri şehrine gelen yerli ve yabancı turistler için ilk intibanın önemli olduğu belirtti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, 7. etap Anbar Mahallesi ile Ağaç işleri Sanayi Bölgesi arasında kalan kısım için ihale yapılacağını ifade etti. Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi: “Kayseri artık bir bölge şehridir. Bu açıdan Kayseri iline giriş ve çıkış istikametindeki alanlar önemlidir. Çünkü Kayseri için bu alanlar bir bakıma şehrin aynası durumundadır ve prestij alanlar olmak zorundadır. Bölge ve örnek şehrin girişi virane, bakımsız olması elbette kabul edilemez. Bu açıdan Melikgazi Belediyesi olarak Anatamir ile Boğazköprü mevkisine kadar alanda gerekli çevre düzenleme, yaya yolu, orta refuj ve ücretsiz otoparklar oluşturan bir planlama yaptık. Alan çok büyük olunca bu işi etaplar halinde gerçekleştiriyoruz. Şimdi ide 7. Etap çalışması için 28 Ağustos 2014 günü saat 14.00’de ihale yapılacak, çalışma bu yıl sonunda tamamlanarak Kayserimize kazandırılacaktır.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri