Çevik: Herkes biraz daha “sabırlı” olmalı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Oktay Çevik, gayret ve çabalarının Çaykur Rizespor'un başarısı için devam edeceğini söyledi.

Çevik yaptığı açıklamada, ligin son haftasında Orduspor'a 2-0 yenildiklerini hatırlatarak, ''Bu maç sonrasında bazı şeyleri düşüneceğimizi ve karara bağlayacağımızı söylemiştik. Gerekli görüşmelerimizi fikir alış verişimizi yaptık. Eksiklerimizi tespit ettik. Çaykur Rizespor'un başarısı için çabalarımızı sürdüreceğiz. Herkesin biraz daha sabırlı davranmasını istiyoruz. Başarıyı birlikte yakalayacağız'' dedi. Lige verilen aranın kendileri için çok iyi olduğunu ifade eden Çevik, ''Futbolcularımız bugüne kadar ellerinden gelen her şeyi yaptı. Son iki hafta da alınan mağlubiyette olduğu gibi ligde 21 puanı da bu futbolcularımız topladı. İki mağlubiyet ile yıkılacak takım değiliz.

Düştüğümüz yerden yeniden ayağa nasıl kalkacağımızı biliyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz ve gidermek için yeterli süre var. Lige verilen aranın ardından sahada çok iyi mücadele eden bir takım olacak'' dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri