Çetinkaya, umutlu

Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, kötü sonuçları yarınki Aliağa Petkim maçında unutturacaklarını söyledi. Yerli transferi bitiren yönetim yabancı transferi de bugün netleştiriyor

BEKO Basketbol Ligi’nde 13.hafta karşılaşmasında yarın evinde Aliağa Petkim ile karşılaşacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde geri sayım başladı. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tek idmanla sürdüren sarı-mavililer bugün çift idman ile çalışmalara nokta koyacak. Ardından Cumartesi günü saat 17:00’yi beklemeye başlayacak. Beşiktaş Cola Turka maçında oyundan ihraç edildiği için Fenerbahçe Ülker karşısında forma giyemeyen İlker Türel, Aliağa maçında forma giyebilecek. Ligde üst üste 4 mağlubiyet aldıktan sonra morali bir hayli bozulan oyuncuların tamamen Aliağa maçına kilitlendikleri, bu karşılaşmayı kazanarak yeni yılın ilk galibiyetini almak istedikleri bildirildi. Temsilcimizde zorlu karşılaşma öncesi eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmazken yeni transfer Mutlu Demir’in Antrenör Cengiz Karadağ’ın görev vermesi halinde Aliağa karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi. Genç Üniversiteliler’de başarılı bir performans sergileyen Eren Özteke’nin de Aliağa maçında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

Transfer temaslarına ilk yarı bitmeden başlayan Üniversitespor yönetimi Berkay Salihlioğlu’nun yerine düşündüğü yabancı oyuncu transferini bitirmek üzere. Bulgaristan’da oynayan ABD’li bir oyuncu ile prensipte anlaşan sarı-mavili yönetim bu transferi bugün bitirmeyi planlıyor.
Lige Play-Off hedefi ile başlamasına rağmen üst üste aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Üniversitespor, ligin ilk yarısında Aliağa maçıyla birlikte kalan 3 maçını kazanarak Play-Off hedefi için yeniden iddialı hale gelmek istiyor.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Aliağa maçını kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi. Ligde hedef maçlarını kazanmalarına rağmen, beklenmedik kayıplar yaşadıklarını ifada eden Çetinkaya, “Son zamanlarda performans düşüklüğü yaşadığımız ortada. Ancak şimdi toparlanma zamanı. Her inişin bir de çıkışı var. Aliağa’yı yenerek kötü gidişe dur demek istiyoruz. Yarın seyircimize büyük iş düşüyor. Bir an olsun susmasınlar ve bizim yanımızda olsunlar. Kazanmak için kesinlikle onların desteğine ihtiyacımız var” dedi
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri