Çetin İlköğretim Okulu madalyaları topladı

1 Mart 2012 tarihinde Antalya ilinde düzenlenen Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonasında Konya Karatay Saraçoğlu Toki Mustafa Çetin İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda 2. Küçük Kızlarda 3. ve Küçük erk

1 Mart 2012 tarihinde Antalya ilinde düzenlenen Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası’nda Konya Karatay Saraçoğlu Toki Mustafa Çetin İlköğretim Okulu Yıldız Kızlarda 2. Küçük Kızlarda 3. ve Küçük erkeklerde Türkiye 4.’sü olarak 3 kategoride de kürsüye çıktı. Okul Türkiye Şampiyonası’nda 3 kategoride de derece elde ederek Konya tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Yarımkaya, Atletizm branşına başlayalı okul olarak 1 yıl bile olmamasına rağmen böyle bir başarının gelmesini ekip olarak çalışmaya borçlu olduklarını söyledi. Öğrencilere her türlü desteği esirgemeyen Okul Müdürü Ümit Şimşek ve tüm öğretmenlere teşekkür ettiğinin altını çizen Yarımkaya; “Öğrencilerim ile gurur duyuyorum. Öğrencilerimiz Konya Büyükşehir Belediyesi’nin taşradaki çocukların spora kazandırılması projesi ile atletizmle tanıştı. Atletizm branşında okulumuz pilot okul seçildi. Öğrencilerim spor sahasına ulaştırıldı, maddi-manevi her yönden desteklendi. Katkılarını esirgemeyen başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek’e, Belediye Spor Kulübü Başkanı Cevdet İşbitirici’ye ve Antrenör Ali Topal’a teşekkür ederim” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Atletizm antrenörü Ali Topal ise “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz proje kapsamında pilot okul olarak seçtiğimiz Karatay Saraçoğlu Toki Mustafa Çetin İlköğretim Okulu’ndaki çalışmalarımız kısa sürede meyvesini verdi. Okulumuz Konya birinciliği, Bölge birinciliği derken, Türkiye Şampiyonasında da dereceler elde etti. Aynı zamanda Belediye Spor Kulübü sporcusu da yaptığımız çocuklarımız kulüp yarışlarında da dereceler elde etmeye başladı. Çocuklarımız gün geçtikçe gelişiyor bu da bizi çok sevindiriyor. İleride bu çocuklar arasından milli sporcular çıkması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bende tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Çocuklarımızın başarılarının her yönde artması için çalışmaya aynı azim ve istekle devam edeceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri