Cepik Programı İle Sanatçı Aydın Aydın Mardinlilerle Buluşuyor

4 yıl önce TRT 6’da başlayan ve izlenme rekorları kıran ‘Çepik’ programı, Doğu ve Güneydoğu’daki illerdeki gezi programlarına devam ediyor.

4 yıl önce TRT 6’da başlayan ve izlenme rekorları kıran ‘Çepik’ programı, Doğu ve Güneydoğu’daki illerdeki gezi programlarına devam ediyor. Ünlü türkücü Aydın Aydın’ın sunduğu ‘Çepik’ programı bu hafta Mardin'e konuk oluyor.

TRT Genel Müdürlüğü ile İpekyol giyim ve Mardin Valiliği'nin birlikte organize ettiği ‘Çepik’ programı, 4 Ağustos günü saat 22.00'de Mardin Karayolları Parkı'ndan izleyicileriyle buluşacak. TRT6’dan canlı olarak yayınlanacak programda Mardin'in tarihi ve turistik ören yerleri, el sanatları, halk oyunları ve yöresel yemekleri tanıtılacak. Yaklaşık 2 saat sürecek programda Aydın Aydın’ın konukları ise Hüseyin Tatar, Mahmut Mardinli, Haşim ve Gülistan, Kenan Uçkan, Özlem İlgen, Hasan Çuha gibi birçok Mardinli sanatçı da programda birbirinden güzel türkülerini seslendirecek.

Mardin'deki programa büyük önem verdiğini belirten Aydın Aydın tüm Mardinlileri programa beklediğini ve izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacaklarını söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri