Cep Telefonuyla Konuşurken Damdan Düşen Genç Kız Öldü

Adana'da cep telefonuyla konuşurken 3 katlı evin damından aşağıya düşen genç kız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.Merkez Seyhan ilçesi Şehitduran Mahallesi'nde 8 Ekim Çarşamba günü meydana gelen olayda,...

Adana'da cep telefonuyla konuşurken 3 katlı evin damından aşağıya düşen genç kız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Merkez Seyhan ilçesi Şehitduran Mahallesi'nde 8 Ekim Çarşamba günü meydana gelen olayda, ailesiyle oturduğu eve gelen misafirleri için kahve pişiren Sibel Savcı (17) daha sonra cep telefonuyla konuşmak için çatı katına çıktı. Olaydan kısa bir süre sonra gürültüyle dışarı çıkan aile genç kızı kanlar içinde yerde buldu.

Baba Adnan Savci (44), kızının ölümüyle ilgili polise verdiği ifadede, olay günü evlerinde misafir bulunduğunu belirterek, kızının kendilerine kahve ikram ettikten sonra yanlarından ayrıldığını söyledi. Baba Savci, 10 dakika sonra dışarıdan büyük bir gürültü duyup baktıklarını belirterek, "Kızım bahçe içine düşmüş, kanlar içindeydi. Bizimle bir tartışması ve problemi yoktu." dedi.

Olayın şokunu yaşadığını anlatan acılı baba, kızı Sibel'in psikolojik bir sorunu da olmadığını anlatarak, olayın sebebini bilmediklerini bildirdi. Yaklaşık 9 metreden aşağıya düşerek hayatını kaybeden genç kıza Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Cenaze buradaki işlemlerin ardından defnedilmek üzere ailesi tarafından alındı.

Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri