Cep Telefonu Kullanıcılarına Elektrik İndirimi

Mobil operatör Vodafone aboneleri elektriği yüzde 10 indirimli kullanabilecek. Red Business tarifesine geçen, serbest tüketicilik şartına uygun mesken ve ticarethane abone gruplarında bulunanlar indirimden faydalanabilecek.Vodafone, kampanya için...

Mobil operatör Vodafone aboneleri elektriği yüzde 10 indirimli kullanabilecek. Red Business tarifesine geçen, serbest tüketicilik şartına uygun mesken ve ticarethane abone gruplarında bulunanlar indirimden faydalanabilecek.

Vodafone, kampanya için elektrik satışı yapan MESAŞ ile anlaştı. ‘MERAM’ yazıp 6666’ya SMS göndererek ve gelen şifreyle Red Business veya MESAŞ web sayfasından form dolduranlar kampanyadan yararlanabilecek.

Elektrik indiriminin 15 Haziran 2015 tarihlerine kadar geçerli olacağını belirten MESAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş “Vodafone ile yaptığımız anlaşma gereği Red Business abonelerine yüzde 10 indirim sunacağız. Tüm Red Business abonelerini bu kampanyaya davet ediyoruz.” dedi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şunları ifade etti:

“Şirketler için tarifelerin ötesinde bir dünya olan Red Business ile iletişimin yanında maliyet kısan olanaklar sunuyoruz. Ekonomimize yön veren tüm şirketlerin enerjilerini indirimli elde edebilmeleri için MESAŞ ile el ele verdik. Red Business aboneleri, MESAŞ abonesi olarak elektrik faturalarında yüzde 10 indirimden faydalanabiliyor.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri