Cem Yılmaz'dan Kemal bebeğe ucuz araba

Cem Yılmaz kendisine milyon dolarlık oyuncaklar alırken oğluna ve eşine ise ucuz arabalar almayı tercih etti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın araba merakını neredeyse bilmeyen kalmadı. Değişik özelliklerdeki otomobilleri ile sık sık medyada haber olan Yılmaz, bu merakını oğlu üzerinde göstermedi.

MİNİK KEMAL'E UCUZ ARABA

Minik Kemal'in bebek arabası, Maclaren imzası taşıyor. Sanıldığı gibi pahalı olmayan bu arabaların fiyatları 350 TL'den başlıyor, en fazla 1500 TL'ye kadar çıkıyor.

 

TERCİH SEBEBİ KOLAY KATLANMASI

Konforu ve hafifliği ile dikkat çeken Maclaren bebek arabalarının tercih edilmesinin en büyük nedeni ise, havaalanlarındaki güvenlik kontrollerinden kolayca geçirilmesi ve kolaylıkla katlanıp uçak bagajına konulabilmesi.

KENDİNE 1.5 MİLYON LİRAYA FERRARİ

Yılmaz, yakın zamanda, yaptığı otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Cenevre Fuarı'nda tanıtılan yepyeni Ferrari modeli F12 Berlinetta'yı garaja çeken ünlü komedyen, bu konuda harcamalarda gözünü sakınmıyor.

EŞİNE AUDI'NİN EN UCUZ MODELİNİ BAKMIŞTI

Garajında milyon dolarlık otomobiller bulunan Cem Yılmaz, çiçeği burnunda eşine Audi'nin en ucuz modeli olan ve 75 bin TL'den satışa sunulan Audi A1 marka araç bakmıştı.

BEBEK ARABASINDA ZENGİNLERİN TERCİHİ PORSCHE DESIGN

Türkiye ve dünya sosyetesinin kullandığı en prestijli bebek arabası ise Porsche'nin çıkardığı Porsche Design modeli. Karbonfiber, alüminyum ve deriden yapılan model, hafif ve pratik. Favid Dawof'un tasarladığı, yaklaşık fiyatı 6 bin TL olan bu bebek arabasının en önemli özelliği; bebeği konfor ve güven içerisinde seyahat ettirmesi ve katlandığında Porsche'nin herhangi bir modelinin içine sığabilmesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri