Cem Yılmaz Sezen Aksu'yu Solladı

Haftanın ünlüsü Cem Yılmaz.

PRNet, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 18 - 24 Mart 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’lerini” 5 başlık altında sıraladı;

HAFTANIN GÜNDEMİ “18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMALARI”
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yurt genelinde düzenlenen çeşitli törenler ile ilgili yansımalar 1862 haberle bu hafta gündemin ilk sırasına yerleşti. İsrail’in Mavi Marmara gemisine 2010’da düzenlenen operasyon ile ilgili özür dilemesi 320 haberle gündemin 2. sırasında yer aldı. Çözüm tartışmalarının gölgesinde 17 ilde düzenlenen Nevruz kutlamalarına on binler akın etti. Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) öncülüğünde düzenlenen kutlamalar ile ilgili haberler 282 yansımayla gündemin 3. önem teşkil eden konusu oldu. Hükümetin teröre çözüm arayışında, gündeminde olan ‘Akil Adamlar Komisyonu’nun kurulması ve çalışmaya başlaması ile ilgili haberler 206 yansımayla 4. sırada yer aldı. ABD Başkanı Barack Obama’nın İsrail’e yaptığı ilk resmi yurtdışı gezisi ile ilgili yansımalar 128 habere konu olarak PRNet “Haftanın En’leri” listesinde beşinci sırada yer aldı.

HAFTANIN ÜNLÜSÜ “CEM YILMAZ”

Cem Yılmaz 106 haberle haftanın ünlüsü olarak ilk sırada yer alıyor. Sezen Aksu, 97 haberle 2. sırada yer buldu. 94 haberle listede Ajda Pekkan 3.sırayı oluşturuyor. Ajda Pekkan’ı 69 haberle Kıvanç Tatlıtuğ takip ederken, Demet Akalın 67 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin son sırasında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri