Çelikkayalar'ın 11. şubesi hizmete girdi

Çelikkayalar Alışveriş Merkezi'nin Konya’daki 11. şubesi, Meram’ın Lalebahçe Mahallesi’nde açıldı.

30 kişiye istihdam sağlayacak yeni şubenin750 metrekarelik alanı ve 15 bin ürün çeşidi ile bölgenin önemli bir ihtiyacına karşılık verecek. Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan şubenin açılış töreni protokol konuşmalarıyla devam etti.

Açılışa gelen mahalle sakinlerine de stand açan firmaların yeni ürünleri ikram edildi. Törenin açılış konuşmasını yapan Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, “Biz Çelikkayalar ailesi olarak ‘Bu şehrin markasıyız’ sloganıyla çıktığımız yolda Konya’da yatırımlarımız devam ediyor. Bugün 11. şubenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Toplam 400 kişiye istihdam sağlıyoruz. Hem Konya, hem de Türkiye ekonomisine katkı veriyoruz. Konya’da kazanıyoruz ve şehrimize yatırım yapıyoruz.

Aynı zamanda Allah’ın izniyle Kurban Bayramı sonrası Meram Yaka bölgesinde bin 300 metrekare alana sahip büyük bir mağaza proje aşamasında çalışmalar devam ediyor. Proje son halini almaya başladı. Bayramdan sonra 12. Şubemizi de açmış olacağız. 13. Şubemizi de Ahmet Özcan Caddesi’ne 500 metrekare alana sahip bir alana kuracağız. Oranın da proje aşaması bitti. Bu yıl sonuna kadar bu şubemizi de açacağız” dedi. Çelikkayalar’ın Konya’nın yerli bir markası olduğuna dikkat çeken Kaya, büyümeye devam edeceklerini ve en kısa sürede Konya’yı aşarak yurtdışına da yeni yatırımlar yapacaklarını ifade etti.


23 YILDIR YOLA DEVAM EDİYOR
Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ise Çelikkayalar ilesi olarak yola 1991 yılında çıktıklarını belirterek şunları kaydetti: “Şu ana kadar yolumuza emin adımlarla geldik ve yine aynı şekilde yolumuza deva edeğiz. Personelimize her zaman şunu söylüyoruz, ‘Sizin patronunuz müşteri, biz değiliz’ diyoruz. O yüzden başarıya koşmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin sayesinde buralara kadar geldik. Çünkü biz öncelikle kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dua eşliğinde kurdele kesilerek 11. şube hizmete girdi. Törene AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve İlhan Yerlikaya, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli katıldı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri