Çelikkayalar’dan Konya’ya yeni şube

Çelikkayalar AVM, marketler zincirine bir yeni halka daha ekledi. Yaka Meram’da kurulan Konya’nın ilk konsept mağazası hizmete açıldı.

Çelikkayalar AVM, marketler zincirine bir yeni halka daha ekledi. Yaka Meram’da kurulan Konya’nın ilk konsept mağazası hizmete açıldı. Genel Müdür Ali Kaya, bu mağazanın çok farklı özelliklere sahip olduğunu açıkladı. Konya markası Çelikkayalar Alışveriş Merkezlerinin 12. Şubesi Yaka Meram’da açıldı. Konya’nın ilk konsept mağazası olma özelliğini taşıyan Yaka Meram Şubesi’nde bin 500 metrekarelik alanda 80 kişiye de istihdam sağlanıyor. Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, 12. Şubeyi Konyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaya, “Çelikkayalar ailesi olarak 2014 yılında 370 kişiyi istihdam ederken, bugün itibariyle sayımız 500’e ulaştı. Türkiye ve Konya ekonomisine ciddi anlamda katma değer ve istihdam sağlamaya devam ediyoruz” dedi. Çelikkayalar Yaka Meram Şubesinin çok farklı özellikleri bünyesinde barındırdığını ifade eden Kaya, manav reyonunun konseptiyle dikkat çektiğini, mağazada ayrıca küçük bir de mandıranın bulunduğunu belirtti. Ali Kaya, yağ, yoğurt, peynir, tereyağı gibi ürünlerin burada üretilip müşteriye taze bir şekilde sunulduğunu anlattı. Diğer taraftan sucuk-pastırma reyonu ile lokum reyonunda da ürünlerin müşterilere özenle sunulduğunu ifade eden Ali Kaya, unlu mamuller reyonunda ise günlük ekmek ve pasta çeşitleri üretiminin yapılarak halka arz edildiğini kaydetti.

Selçuklu Kipa Çelikkayalar bünyesine katıldı Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, Selçuklu Kipa AVM’nin de artık resmen Çelikkayalar bünyesine katıldığını açıkladı. Burada da 4 bin 500 metrekarelik bir alanda Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyen Kaya, yerel marketler arasında bir marketteki en büyük metrekareye ulaşmış olacaklarını ifade etti. Kaya “Çelikkayalar Ailesi olarak ‘Bu Şehrin Markası’ sloganıyla Konya'ya hizmet ediyoruz. Konya'da kazanıp Konya'ya yatırım yapıyoruz. Ekonomiye katkımız ve yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri