Çelik Kardeşler 16. Şubesini Balıkesir'de Açtı

Merkezi İzmir'de bulunan Çelik Kardeşler AVM, 16. şubesini Balıkesir'de düzenlenen törenle hizmete açtı.

Merkezi İzmir'de bulunan Çelik Kardeşler AVM, 16. şubesini Balıkesir'de düzenlenen törenle hizmete açtı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılış töreninin ardından konser ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ticari hayatına 1998 yılında başlayan Çelik Kardeşler AVM, 16. şubesini Balıkesir'de törenle açtı. Çavuş Sokak'ta hizmet açılan Çelik Kardeşler AVM'nin açılışına yoğun bir kalabalık katıldı. Mehter takımının konseriyle başlayan açılış etkinlikleri dans gösterileriyle devam etti.

Açılış töreninde konuşan Çelik Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sarıçelik, 16. mağazanın Balıkesir'de açıldığını belirterek, "İlk olarak İzmir Karabağlar'da üç kardeş şirketi olarak 1998 yılında ilk mağazamızı açtık. Çelik Kardeşler olarak Buca, Çamlık, Bayraklı'da mağazalarımızı açarak zincir mağazacılığın temelini attık. 2008 yılına kadar 4 mağazamızı 2010 yılından itibaren İzmir'in çeşitli ilçeleri ile Manisa'nın Soma ilçesinde açtık. Balıkesir'de mağaza açmaya çok geç kaldığımızı şimdi dışarıdaki kalabalığa bakınca daha iyi anlıyorum. Balıkesir'deki vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli hizmet vermeyi Çelik Kardeşler olarak borç kabul ediyoruz. Artık koşma zamanı. Bugünden sonra amacımız tüm Türkiye'ye açılıp halkımıza hizmet etmektir." dedi.

Başkan Sarıçelik, Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Sarıçelik ve Balıkesir Mağaza Müdürü Fatih Ercan, gösterdikleri ilgiden dolayı Balıkesirlilere teşekkür etti. Konuşmanın ardından sonra açılış kurdelesini okunan duaların ardından Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin kesti. Yaklaşık 5 bin müşteri mağaza kapılarına hücum ederek indirimli malları almak için 5 katlı mağazaya girdi. Komedi dans üçlüsünün şovlarının ardından ses sanatçısı Güllü konser verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri