Çelik Çizme yeni yerinde

Yarım asırdır Konya’da hizmet veren Çelik Çizme’nin 6 katlı yeni mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı
Çelik Çizme Ayakkabı Çanta Center Deri Ürünleri Tekstil San. Tic. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yüzer, yeni mağazalarının 6 katlı ve ferah bir ortamda olduğunu belirterek mağazalarına gelen müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek için yeni bir mağaza açtıklarını dile getirdi.
Mustafa Yüzer, kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en uygun fiyatlarla hizmet vereceklerini dile getirdi. Tekstil olarak da ürün yelpazesini genişleteceklerini vurguladı. Yüzer, “Konya’mızın en güzel caddelerinden biri olan Mevlana caddesinde böyle güzel bir bina ile güzel bir mağaza açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Çelik Çizme olarak vizyonumuz kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak en uygun fiyatlarla ve taksitli satışlarımızla zaman zaman sürpriz hediyelerle ve güler yüzlü hoşgörülü görüntümüzle hizmetinizde olacağız. Çelik Çizme yarım asır önce merdane erkek ayakkabısıyla işe başlamış olup sonradan çanta, zenne ve çocuk ayakkabılarını da ürün yelpazesine eklemiştir. Mağazamızın büyüklüğünden faydalanarak şimdi de yaz sezonunda, kalitesini ön planda tuttuğumuz erkek, bayan, çocuk ve spor ağırlıklı giyimde hizmet vereceğimizi siz değerli müşterilerimize müjdelemek istiyoruz. Sizler varsanız bizler de varız diyoruz” diye konuştu.
Açılışa katılan Konya Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit Karaca da Yüzer ailesinin müteşebbis adımlarını mutlulukla takip ettiklerini dile getirerek, “Bu işletmenin memlekete önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Öncelikle istihdam açarak kanuni yükümlülüklerin ağırlığına rağmen girişimcilik yapmak kutlanması gereken bir harekettir. Hem iş hem istihdam açısından önemlidir. Ayrıca rekabet ile kalitenin artmasına da önemli katkılar sağlayacaktır. Çelik Çizme’nin yeni yerinin hayırlı olmasını ve Konyalı firmalarımızın kendisini sürekli geliştirip büyümelerini temenni ediyorum” dedi.
Açış konuşmalarının ardından Çelik Çizme Ayakkabı Center’in yeni mağazasının hayırlı olması için dua edildi. Duanın ardından protokol üyeleri hep birlikte Çelik Çizme Ayakkabı Center’in açılık kurdalesini kesti. Çelik Çizme, açılışa özel indirimler yaptı. İndirim, vatandaşların büyük ilgisini gördü. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yüzer, indirimli satışların devam edeceğini ve belirli zaman aralıkları ile çeşitli kampanyalar düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri