Çelebi: Hakemler adaletli olsun

Süper Grupta mücadele eden Karapınar Belediyepor Başkanı Ahmet Çelebi, hakemlerden tarafsız ve adaletli olmalarını istedi.

Son haftalarda hakemlerin yanlı ve korkak yönetimlerinin kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirten başkan Çelebi,” Eğer senaryo sezon başında yazılmış ise figüran olmak istemiyoruz” dedi.

Son oynadıkları Telekomspor karşılamasında hakem rezaletine bir yenisinin daha eklendiğini belirten Başkan Çelebi,” Karşılaşmanın orta hakemi Mustafa Ayçelik korkak, taraflı ve bir o kadar da yüreksizdi. Eğer dürüstçe gördüğünü çalamayacak kadar tedirgin oluyorsan karşılamaya çıkmayacaksın ve takımların emeğini çalmayacaksın. Pazar günü yenebileceğimiz bir karşılaşmadan berberlikle ayrıldık. Rakip takımda en az iki futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kalması gerekirken korkudan atamadı. Telekompor’un 8 numaralı oyuncu yardımcı hakem Ahmet Can Ay ve kendisinin gözü önünde futbolcumuz Serhat’a tekme atıyor ancak oyundan atamıyorlar. Cesaretlenen Telekomspor oyuncuları sert futbollarını devam ettirdiler. Ömer isimli futbolcumuz ceza sahası içerisinde rakibi tarafında güreş yapılır gibi tuş ediliyor. Hakem Ayçelik’in gözünün önünde pozisyon penaltı olması gerekirken devam diyor. Uzatma dakikalarında ise takımızdan alakasız pozisyonda en iyi adamlarımızdan birisini atıyor.
Medaş, Ereğlispor ve Telekomspor karşılaşmalarında hakemler resmen puanlarımızı gasp edip emeğimizi çaldılar. Burada hakem camiasına ve federasyona sesleniyorum. Eğer her maçımızda hakem oyunları oynanacaksa kendimizi yormayalım. Her dönem hakemlere destek olduk. Fakat bu dönem ilçemize karşı tutumlarını anlamış değiliz. Biz sadece sahaya çıktığında adaletli ve gördüğünü çalabilecek hakem istiyoruz”

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri