Çekil aradan Denizli

Konyaspor bugün saat 16.00da Denizlisporu konuk edecek. Kartalda önemli bir eksik yok. Tek düşünce maçı kazanmak. Zorlu karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek
Konyaspor, bugün Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maça saat 16.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Maçta, Trabzon bölgesinden Barış Şimşek düdük çalacak.  Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Mehmet Kısal yaparken, maçın dördüncü hakemi Abdullah Kalafatoğlu. Ligde zirve mücadelesi veren Konyaspor ile düşme hattının hemen üzerinde yer alan Denizlispor arasındaki maçın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Konyaspor’da hazırlıklar 3 puan parolasıyla yapıldı.. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Kartalspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan yeşili-beyazlılar Denizlispor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlıyor. Konyaspor’da, cezalı futbolcu yok. Ancak; Muhammet, Erdinç, Pawelek, Selim ve Robam 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Kartalspor maçında aldıkları darbelerle hafif sakatlanan ve hafta içerisinde takımdan ayrı çalışan Erdinç ve Serkan takımdaki yerlerini alacaklar. U2 Milli takımda yer alan Ali Dere ise döndü ve takımla birlikte çalışmalara katıldı. Dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıkları tamamlayan Konyaspor’da moral iyi. Tüm camia 3 puanda birleşti. Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Pawelek-Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah (Muhammet)-Serkan, Perez-Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak.
DENİZLİSPOR İLE 14. RANDEVU
Konyaspor, bugün Denizlispor ile 14. maça çıkacak. İki takım arasında daha önce yapılan 13 maçta Konyaspor 4, Denizlispor 5 galibiyet aldı. 4 maç ise berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarasında Denizli’de oynanan maçı 2-1 Konyaspor kazanmıştı. Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek ise bu sezon Konyaspor’un ilk maçına çıkacak. Barış Şimşek, geçen yıl 2-2 sonuçlanan ve deplasmanda yapılan Gaziantepspor maçında düdük çalmıştı. Konyaspor taraftarlarının stada rahat girebilmeleri için bu hafta kapılarda gerekli önlemler alınacak. Buna göre stat gişeleri saat 12.00’de, kapılar ise 14.00’de açılacak. Bilet ücretleri eski yeşil tribün 1 TL, yeni yeşil tribün, maraton tribünleri için 5 TL, konuk takım tribün bilet ücretleri de 5 ve VİP tribün bilet ücretleri de 40 TL olarak belirlenmişti. Ayrıca bayanlar ve çocuklar için kapalı tribünden 800 kişilik yer ayrıldı.
GÖKHAN: DENİZLİ MAÇINI KAZANACAĞIZ
Kartalspor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ve kendilerine güvenenleri üzdüklerini ifade eden tecrübeli oyuncu Gökhan Emreciksin, Denizlispor mücadelesinden 3 puanla ayrılarak yeni bir seri yakalamak istediklerini söyledi.‘İstediklerimizi yapamadık ve sonucunda da bize yakışmayan, beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu yüzden üzgünüz ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz’ diyen Emreciksin, “Ama iddiamızdan birşey kaybetmedik. Halen Süper Lig için en iddialı ekiplerden birisiyiz. Sadece bir kaza yaşadık diye düşünüyorum. Ama Kartalspor karşısında aldığımız hesapta olmayan yenilgi telafi etmek adına önümüzde Denizlispor maçı var. Sahamızda kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak ve kalan haftalara moralli girmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inancımız tam” şeklinde görüş belirtti. Ayrıca www.konyasporluyuz.com internet sitesi tarafından yapılan oylama sonucunda ayın futbolcusu seçilen Gökham Emreciksin ödülünü Selçuklu Belediyes Sentetik Çim Sahası’nda yapılan antrenman öncesinde site yöneticilerinden Ender Cihan Ceylan’dan aldı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri