Ceketin cebinde 6 bin 500 TL unuttu

Osmaniye'de yaşayan yardımsever depremzedeler için gönderdiği ceketin cebinde 6 bin 500 TL unuttu. Yardımsevir 'İhtiyacım olmasa, feda olsun' dedi
Depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerinde unutulan paralara bir yenisi de Osmaniye’de eklendi.
Depremzedeler için gıda kolisi, battaniye ve kıyafet gönderen Adil Keskin, gönderilen ceketin cebinde 6 bin 500 TL olduğunu sonradan fark etti.
5 BİN TL GERİ GELMİŞTİ
Silivri'de yaşayan Şükriye Metin, Van'daki afetzedelere yardım için gönderdiği battaniyenin arasında 5 bin lirasını unutmuş, ancak battaniyeyi alan kişi, içinden çıkan parayı geri göndermişti.
6 BİN 500 TL CEKETLE GİTTİ
İkinci unutma vakası ise Osmaniye’de yaşandı. Osmaniye’de yaşayan Adil Keskin’in eşi evdeki kıyafetlerden bir koli hazırladı. Hazırlanan koliye konulan ceketlerden birinin cebinde 6 bin 500 TL olduğu yardım kolisi gönderildikten sonra fark edildi.
BUGÜN FARK ETTİ
Haber 7’ye bilgi veren Adil Keskin, “Van’daki depremzedelere yardım konusunda yapılan bir organizasyona, eşim tarafından benim kullanmadığım gerekçesiyle siyah bir ceketimi de yardım malzemelerinin arasında vermiş. Ancak bu ceketimin iç cebinde, sattığım arabanın parasının 6 bin 500 TL’lik kısmı da vardı. Bu duruma bugün işe gideceğim sırada para almam gerektiğinde vakıf olduk.” dedi.
İHTİYACIM OLMASA CANIM FEDA
Yardım organizasyonunu yapan kuruluşa ulaştığını ancak, ceketi bulmanın çok zor olduğu bilgisini aldığını söyleyen Keskin, “Ancak benim bu paraya gerçekten ihtiyacım var. Zira bu para borçlarım için beklettiğim bir paraydı. Yoksa, depremdeki kardeşlerimize can-ı gönülden feda olsun derdim. Ama ihtiyacım var.” ifadelerini kullandı.
Adil Keskin, konuyu kamuoyu ile paylaşıp paylaşmama konusunda tereddüt ettiğini ancak, unutulan paraya ihtiyacı olduğunu için kamuoyu ile paylaştığı ısrarla vurguladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri