Çeken Akıntı Nedeniyle 1 Kişi Öldü, 2'si Ağır 8 Kişi Hastanelik Oldu

Samsun’da aynı gün serinlemek için denize giren vatandaşlardan 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 8 kişi de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Atakum Sahili’nde denize giren vatandaşlar görevlilerin çeken akıntıya karşı...

Samsun’da aynı gün serinlemek için denize giren vatandaşlardan 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır 8 kişi de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Atakum Sahili’nde denize giren vatandaşlar görevlilerin çeken akıntıya karşı yaptığı uyarılara aldırış etmeden denize girmeye devam ediyor. Bu vurdumduymazlığın bedeli olarak aynı gün içerisinde çok sayıda vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi. İlk yaşanan olayda akrabaları ile birlikte denize giren Yusuf Petek(52), boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarılan ve ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Petek’in burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. Bu kez aynı bölgede öğle saatlerinde Hikmet Keleş(50) ile oğlu Furkan Keleş(12) boğulma tehlikesi geçirdi. Çevrediler tarafından sudan çıkarılan Furkan Keleş’in duran kalbi orada bulunan bir dalgıç tarafından kalp masajıyla çalıştırılarak en yakın hastaneye babasıyla birlikte kaldırıldı. Öğleden sonra ise yaşanan son vaka yine Atakum sahilinde jandarma bölgesinde meydana geldi. Dört arkadaş serinlemek için girdikleri denizde çeken akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarılan gençlerden durumu ağır olanlar Samsun Tıp Fakültesi Hastanesi’ne diğer ikisi ise Bafra Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Güvenlik güçleri ile cankurtaran timinde görevli ekipler yaşanan boğulma vakalarının çoğalmasının ardından sahilde dolaşarak vatandaşları ısrarlı bir şekilde çeken akıntıya karşı uyardı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri