Çeçen Lider Kadirov: İslam Düşmanı Öldürüldü

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya’yı tehdit eden açıklamalar yapan IŞİD terör örgütü komutanlarından Tarhan Bataraşvili’nin öldürüldüğünü açıkladı.Instagram hesabından açıklamada...

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramzan Kadirov, Rusya’yı tehdit eden açıklamalar yapan IŞİD terör örgütü komutanlarından Tarhan Bataraşvili’nin öldürüldüğünü açıkladı.

Instagram hesabından açıklamada bulunan Kadirov, “Kendini Ömer Şişani (Çeçen Ömer) olarak tanıtan İslam düşmanı Tarhan Bataraşvili öldürüldü. Rusya ve Çeçen halkını tehdit etmeye kalkışan herkesi bu akıbet bekliyor…” uyarısında bulundu.

Bataraşvili, babasını telefonla arayarak birliğinin Irak ordusunu bozguna uğrattığını ve Musul’u aldığını, sırada Rusya’nın olduğunu söylemişti.

Bataraşvili’ye ait olduğu iddia edilen görüntülerde de Rusya’ya yönelik tehditler yer almıştı. Kadirov o dönemde yaptığı açıklamalarda da Şişani’nin Rusya’ya gelemeyeceğini, bulunduğu yerde öldürüleceğini ifade etmişti.

Kadirov, Bataraşvili’nin ne şekilde ve nerede öldürüldüğü konusunda açıklamada bulunmadı. Çeçen lider Instagram hesabında Bataraşvili’nin cesedinin fotoğrafına da yer verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri