Çebi Ve Kayaalp Yarı Finalde

Türk güreşçiler Selçuk Çebi ve Rıza Kayaalp Özbekistan’da devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda yarı finale kaldı.İlk çeyrek final maçında İranlı rakibini 3-1 yenen Selcuk Cebi adını yarı finale yazdıra ilk güreşçi...

Türk güreşçiler Selçuk Çebi ve Rıza Kayaalp Özbekistan’da devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda yarı finale kaldı.

İlk çeyrek final maçında İranlı rakibini 3-1 yenen Selcuk Cebi adını yarı finale yazdıra ilk güreşçi oldu. Mücadelenin ilk periyodu 1-0 yenik kapatan Çebi ikinci periyoda hızlı başladı ve İranlı rakibi Jimeh Habibullah’a karşı 3-1’lik üstünlük sağlayarak adını yarı finale yazdırdı. 80 kiloda ilk turu maçı yapmadan geçen Çebi ikinci turda Bulgaristanlı rakibi Daniel Aleksandrov’u 3-1 yenmişti.

Bu arada bir diğer güreşçi Rıza Kayaalp de Özbekistan’da devam eden Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nın altıncı gününde yarı finale kaldı. Şampiyonada çeyrek finalde mindere çıkan Rıza Kayaalp, Estonyali rakibi Heiki Nabiy’i 4-0 yenerek adını yarı finale yazdıran ikinci Türk güreşçi oldu. Kayaalp ilk periyotta elde ettiği 4-0’lık üstünlük ikinci periyotta değişmeyince bu skor müsabakanın da sonucu oldu ve Kayaalp yarı finale adına yazdıran isim oldu.

İlk turu maç yapmadan geçen Rıza Kayaalp bir üst turda Macar rakibi Balint Lam’ı 4-0 yenerek çeyrek finale kalmıştı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri