Cbü En Çok Kitap Okuyan Öğrencileri Ödüllendirdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 50.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, 50. Kütüphane Haftası dolayısıyla son bir yıl içinde en çok kitap okuyan öğrencilerini ödüllendirdi. CBÜ Bilgi Erişim Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Sürücüoğlu, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ahmet Kalaycı, personel ve öğrenciler katıldı.

Birinci Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi ve Mühendislik Fakültesi memurlarından Sultan Yıldırım, ikinci Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Gizem Karaalan, üçüncü aynı bölümün yüksek lisans öğrencisi Baran Barış, dördüncü yine aynı bölümden Burcu Duman ve beşinci Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Araştırma Görevlisi Ali Genç’in ödülleri, Rektör Yardımcısı Sürücüoğlu tarafından verildi. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada ödülün, kitap okumayı teşvik açısından çok önemli olduğunu belirterek, kaliteli hizmet sebebiyle Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na teşekkür etti. Prof. Dr. Sürücüoğlu da öğrencilerin kültürel gelişimi açısından kitap okumanın faydalarına dikkat çekerek, ödül alanları kutladı.

Öte yandan Turgutlu Özel Hatem Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Kütüphane Haftası dolayısıyla CBÜ Bilgi Erişim Merkezi'ni ziyaret etti, kitapları inceledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri