Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken ayakkabı markası

Her çeşit renkli ve trendlere uygun ayakkabı modelleri Büsan’da Voyager fabrika satış mağazasında alıcılar ile buluşturuluyor. Fiyatların cazip oluşu ilgiyi de artırıyor

Cazip fiyatları ile fabrikadan alıcıya doğrudan ulaştırılan ayakkabı modelleri yüksek beğeni görüyor. Büsan sanayinde bulunan erkek, bayan ve çocuklara yönelik spor, klasik, babet ve yazlık yüzlerce çeşit bulunan fabrika satış mağazasında her çeşit ayakkabı modeli müşterilerin beklentilerini karşılıyor. Mağaza sorumluları Abdullah Kuzu ve İlyas Kömürcü ise Voyager fabrika satış mağazasında her bütçeye uygun ve yüksek kaliteli ayakkabının olduğunu kaydetti.

Öte yandan Mağaza sorumlularından Abdullah Kuyu, “Fabrika satış mağazası olmamız ciddi bir fırsat. Bundan dolayı fiyatlarımız da cazipliği ile öne çıkıyor. Bu durum da mağazamızı müşterilerimizin için bir ilgi odağı haline getiriyor. Kısacası fiyatı ile, görseli ve modelleri ile öne çıkan bir firmayız” şeklinde konuştu. Sezona uygun bir çok modelin müşterilerin beğenisine sunulduğunu da kaydeden Abdullah Kuyu, “Her bütçeye uygun ayakkabılarımız kalitesi ile öne çıkıyor. Şu an bayanlarda en çok tercih edilen grubumuz hasır ayakkabılar. Erkeklerde ise spor deri grupları. Tüm bu modellerimiz yüksek ilgi görmekte” dedi.

Mağaza sorumlularından İlyas Kömürcü ise şunları kaydetti: “Fiyatlarımız gerçekten çok cazip. Fabrika satış mağazası oluşumuz da ciddi bir etken. Ayrıca Türkiye genelinde mağazalarımız var. Bunun yanında yurtdışı satışlarımızla da ihracat yapıyoruz. Elit bir firma özelliğini koruyoruz. 15 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz.”

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri