Çaykur Rizespor'dan Taraftarlarına Çağrı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 9. haftasında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına devam ediyor. Çaykur Rizespor'da karşılaşma öncesinde sakatlıkları devam eden Sercan Kaya ve Kağan Söylemezgiller,...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 9. haftasında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına devam ediyor.

Çaykur Rizespor'da karşılaşma öncesinde sakatlıkları devam eden Sercan Kaya ve Kağan Söylemezgiller, Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayacak. Bunlara ek olarak Giray Kaçar’ın elinde kırık ve ödem oluşması sebebiyle tedavisine hızlı şekilde devam edilirken, Filip Holosko’da geçen haftadan nükseden ağrıların devam etmesi bir süre takımdan ayrı kalmasına sebebiyet verdi. Sağlık ekibinden yapılan açıklamada, bu iki futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi.

AYKUT FERAH: İSTANBUL’DA YENİLMEDİK

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada, geçen sezon İstanbul'da yapılan maçlarda yenilmediklerini hatırlatarak, "Bu sezon da Beşiktaş'la İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında oynadığımız karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık. Amacımız yine İstanbul’da bu sezon da kaybetmemek olacaktır. Hatta bunlara galibiyet eklemek için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta sonu Lig’e verilecek 1 haftalık araya moralli girmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

'TARAFTARLARIMIZI STADA BEKLİYORUZ'

İstanbul’da iyi bir taraftar kitlesinin olduğunu dile getiren Aykut Ferah, "Onlara bir zafer yaşatmak istiyoruz. İstanbul içinde ve çevre illerde yaşayan Rizelilerin takımlarına sahip çıkacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri