Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe Maçı Öncesi Sakatlıklar Can Sıkıyor

Süper Lig’de cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da sakat oyuncuların çokluğu takımın tenik direktörü Mehmet Özdilek’i düşündürüyor. Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, kulübün...

Süper Lig’de cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da sakat oyuncuların çokluğu takımın tenik direktörü Mehmet Özdilek’i düşündürüyor.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, kulübün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçına ara vermeden çalıştıklarını ifade etti.

Takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunun kendisini zora soktuğunu belirten Özdilek, "Ali Adnan, son oynanan Kayseri Erciyesspor maçında gördüğü kırmızı kart dolayısıyla bu hafta oynayamayacak. Liban Abdi ve Ümit bir ay aradan sonra takımla çalışmalara başladı. Deniz'in beliyle ilgili sorunu vardı geçen hafta kadromuzda yer almadı. Şimdi hafif hafif bizimle çalışmalara başlayacak. Holosko İstanbul'da yoğun bir tedavi ardından bizimle bugün yeniden antrenmana çıkacak. Hafta sonu sahada yer alacağını düşünüyoruz. Sercan arka adalesinde yırtık var, iki üç hafta bizimle olamayacak. Kağan İstanbul'da tedavisi sürüyor, birkaç hafta daha bizimle olamayacak. Son oynanan Kayseri Erciyes maçında elinde kırık oluşan Giray'ı takip ediyoruz elinde şişlik var. Önümüzde ki üç günde onu da Fener maçında sahada görmek istiyoruz. 8 oyuncudan Holosko ve Giray inşallah bu hafta bizimle olacak. Kadromuz çokta geniş değil. Bu sakatlıkların çokluğu bizi kadro kurmakta zorluyor." dedi.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ve oynanan son dört karşılaşmada kaybetmediklerini hatırlatan Özdilek, "Sahadaki mücadelemiz iştahımız her hafta yükseliyor. Fenerbahçe maçında insanların yapamaz dediklerini yapmamız bizi mutlu eder." diyerek şöyle devam etti:

"Bizim o potansiyelimiz, özgüvenimiz var. Puan ve puanlar için deplasmanda gideceğiz. Çekinmeden mücadele edip kazanıp dönmek istiyoruz. Kolayı seçmeyeceğiz. Kaybetmekten korkmayacağız. Haftalardır içerde dışarıda kaybetmiyoruz. Maçın içinde olma ve maçı bırakmamak son dört maçta bizi yukarılara taşıdı. Fenerbahçe'nin evinde nasıl oynadığını biliyoruz. Biz rakibin eksiklerini de biliyoruz. Bunu net söylüyorum ekibimizin enerjisini arzusunu biliyorum. Çekinmeden giderek başarılı olacağız. Kendi oyun stratejisini kendimize göre belirleyeceğiz. Rakibi iyi analiz ederek ona göre önlemlerimizi alarak karşısına çıkacağız. Rakip için kolay bir maç olamayacak."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri