Çaykur Rizespor-bursaspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’de evinde Bursaspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, takım olarak üzerlerinde kazanamama stresi olduğunu söyledi.Özdilek, maç sonu yaptığı açıklamada, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz....

Spor Toto Süper Lig’de evinde Bursaspor’a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, takım olarak üzerlerinde kazanamama stresi olduğunu söyledi.

Özdilek, maç sonu yaptığı açıklamada, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Kaybetmeyi beklemiyorduk. Özellikle 4 haftada duran toptan üç gol yedik. Oyunu çevirmek için daha ofansif bir yapıyla sahaya çıktık. Beklediğimiz performansı göremedik. Maçı beraberliğe getirme adına mücadele ettik. Geçen haftadan çok daha iyi oynadık. Bu süreçte üzerimizde kazanamamanın bir stresi var." dedi.

BURSASPOR CEPHESİ MUTLU

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş ise yaptığı açıklamada, "İki takımında puana ihtiyacı vardı. İlk yarı ve ikinci yarı oyun üstünlüğü bizdeydi. Bizim maçta çok net pozisyonlarımız vardı. Kazanmaya yakın takım bizdik. Çaykur Rizespor çok iyi bir takım. İlerleyen haftalarda Çaykur Rizespor’un çok takımın canını yakacağını düşünüyorum. Üzerlerinde kazanamamanın stresi var. kazanma adına herşeyi sahaya yansıtan oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri