Çayırova otomotivde dikkat çekiyor

Tarım fuarlarının vazgeçilmez firmalarının başında gelen ve iki ayrı standından ürünlerini sergileme imkanı bulan Çayırova Otomotiv, Konya Tarım Fuarı’nda yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Tarım fuarlarının vazgeçilmez firmalarının başında gelen ve iki ayrı standından ürünlerini sergileme imkanı bulan Çayırova Otomotiv, Konya Tarım Fuarı’nda yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Çayırova Otomotiv, tarım fuarındaki standında son teknoloji ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bin 500'den fazla ürün çeşidi ile sektöründe önemli bir yerde olan Çayırova Otomotivin ürün çeşitliliği içinde römork, treyler, karoser, damper, tanker, karavan, taksi römorku, itfaiye tankeri, askeriye remork, tarım römork, tekne remork, jeneratör remork, kompresör römork, tarım alet ve makinaları yedek parçaları bulunuyor.

Çayırova Satış Danışmanı Ahmet Pelit, “Yaklaşık 80 ülkeye ihracatımız var yurtiçinde 81 ilde faaliyet gösteriyoruz. Fuarın ilk günündeyiz. İnşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda yoğun ziyaretçi katılım bekliyoruz. Bugün fuarın ilk gün olmasına rağmen şuan yaşanılan yoğunluktan memnunuz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri