Çayır: Kupada ilk grubu rahat geçeriz

İller Bankası ve Ankaragücü ile Ankarada ikişer hazırlık maçı yapan ve bu maçlarda kendini test eden Ereğli Belediyespor, dün Ereğliye döndü.

İller Bankası ve Ankaragücü ile Ankara’da ikişer hazırlık maçı yapan ve bu maçlarda kendini test eden Ereğli Belediyespor, dün Ereğli’ye döndü. Aldıkları yenilgilerin önemli olmadığını belirten baş antrenör Mustafa Çayır, “Hazırlık maçlarının amacı yenmek ya da yenilmek değil. Takımın ne durumda olduğunu görmek ve eksikleri gidermektir. Ankara’da iki güçlü takımla ikişer hazırlık maçı oynadık ve bu maçlarda oyuncularımız elinden geleni yaptı. Yeni oluşan bir takımız. Geçtiğimiz sezondan kalan bir iki oyuncu var, geri kalanlar transfer döneminde bize dahil oldu. Kupa maçları başlayıncaya kadar tam bir takım olacağımıza inanıyorum. Burada önemli olan takımdaki arkadaşlık havasını olumlu manada güçlendirebilmektir. Ereğli Belediyespor ne hedef koymuşsa bunu başarabilecek güçtedir. Yabancı oyuncularımız henüz kendisine gelmedi, onlardan çok şey bekliyorum.

 

Zaten ikisi de dünya çapında oyuncular. Ankara’daki özel maç defterini kapattık, bundan sonra kupa maçlarına kadar Ereğli’de yine günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Kupada ilk grubu rahat geçeriz diye düşünüyorum. Ligde ise hedefimiz belli, ilk beş takım arasında yer alıp Balkan şampiyonasını Ereğli’ye getirebilmek” ifadelerini kullandı. Ereğli Belediyespor’un oynadığı dört hazırlık maçında geçen sezon takımda yer alan yabancı Toni’nin oyunu beğeni toplarken, yeni yabancının henüz tam anlamıyla uyum sağlayamadığı gözlendi. Başantrenör Çayır, “Bu oyuncum da kısa zamanda takıma katkı sağlayacak” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri