Çayır: Aşırı hırs olumsuz etkiliyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından Ereğli Belediyespor'da sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor
Antrenör Mustafa Çayır nezaretinde çalışan sultanlar zorlu maçı kazanarak üst sıralara doğru ilerlemek istiyor.  Teknik patron Mustafa Çayır takımda aşırı kazanma hırsının olduğunu bu nedenle bazı maçlarda bu motivasyonun kendilerini olumsuz etkilediğini ifade etti Çayır, Ereğli Belediyesi'nde kulüp başkanı Fethi Ertekin ile ortak bir basın toplantısı düzenledi.Takımın geç oturduğunu belirten Çayır, ''Oyuncularımız kendi sahamızdaki maçlarda taraftara galibiyet sevinci yaşatmak için hırs yapıyor. Ancak aşırı kazanma hırsı nedeniyle maç kaybediyoruz'' dedi. Çayır, bu hafta Beşiktaş'ı Ereğli'de ağırlayacaklarını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise sezona istedikleri kadroyu oluşturamadan başladıklarını, bu nedenle özellikle iç sahada istenilen sonuçları alamadıklarını kaydetti. Beşiktaş'ı yenerek iç sahadaki şansızlığı bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Ertekin, iç sahada seri galibiyetler almak istediklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri