Çaya değil, maça da bekleriz

Konyasporun her zaman yanında olduğu izlenimi vererek, özellikle seçim dönemlerindeki söylemleri ile taraftarların ilgisini çekmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AKP Konya Milletvekillerine tepkiler artıyor.

Galatasaray ve Kocaelispor maçlarından önce futbolcuları ziyaret ederek, onların yanındaymış imajı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek ile bazı vekillerin, son günlerde ortalarda görünmemesi kafaları karıştırmaya devam ediyor. İşte Galatasaray ve Kocaelispor maçlarından önce futbolculara destek sözü veren Akyürek’in bu ziyaretlerinde yaptığı konuşmalardan kesit.

GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde yönetimi ve takımı ziyaret ederek Galatasaray maçı öncesinde başarılar dileğinde bulundular. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerimizde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Hasan Angı, Kerim Özkul, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Faruk Dülger hazır bulundu. Daha sonra futbolcularla bir araya gelen heyette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Sizlerin tek düşüncesinin Konyaspor'u başarıya taşımak olduğunu biliyoruz. Bu yolda ilerlerken zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama önemli olan her türlü sıkıntıya göğüs gererek bunları en kısa zamanda bertaraf etmek. Konyaspor'un özellikle ilk yarı sonunda istenilmeyen bir yerde olduğunu herkes biliyordu. Bu düzeltmek adına yapılan çalışmaların meyvelerini verdiğini sezonun ikinci devresinde oynanan maçlarda alınan başarılı sonuçlarla görüyoruz. Dileğimiz bu başarılı neticelerin devam etmesi ve Konyaspor'un bir an önce ligin üst sıralarına sağlamca tutunması. Takım olma yolunda atılan adımları büyük bir heyecanla ve yakından takip ediyorum. Bazı nedenlerden dolayı çok istememize rağmen fazla birlikte olamıyoruz. Ama bunu da en kısa zamanda çözeceğimize ve sizlerin başarılı sonuçlara imza atmaya devam ettiğiniz süreçte birlikte olacağımıza inanıyorum” dedi.
KOCAELİSPOR MAÇI ÖNCESİ
Konyaspor’un her zaman yanında olduğunu vurgulayan, ancak göstermelik olarak yaptığı ziyaretler ve konuşmalarla inandırıcı olmaktan çok uzan olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kocaelispor maçından önce de yönetimi ve oyuncuları ziyaret etmiş ve iddialı sözlerle de mavi boncuk dağıtmaya devam etmişti.  Kocaelispor maçı öncesi kulübü ziyaret eden Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek,  Her kulüpte olduğu gibi Konyaspor'da da maddi anlamda bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Ama biz bu sıkıntıların aşılması noktasında sizlerin en önemli güvenceniz biziz. Sizin sadece kalan maçlarınızı kazanmaya odaklanmanızı istiyoruz” diyerek, Konyaspor’un sözde yanında olduğunu göstermişti. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri