Çavuşoğlu: Avrupa Ülkeleri İle Köprü Kurmaya Çalışıyoruz

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Türkiye’de Avrupa ülkeleri arasında işbirliği ve köprü kurmaya çalışıyoruz.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Türkiye’de Avrupa ülkeleri arasında işbirliği ve köprü kurmaya çalışıyoruz. Bu çalışmamızı diğer Avrupa'daki sivil toplum örgütleriyle de önümüzdeki aylarda devam ettireceğiz.'' dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetim kurulu heyetini makamında kabul etti. Kabulde konuşan Çavuşoğlu, ''Her zaman söylediğim gibi AB Bakanlığı olarak, Avrupa Birliği sürecinde sivil toplum örgütleriyle yakın bir işbirliği içinde çalışıyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz.'' ifadesini kullandı.

Avrupa Birliği sürecine her zaman destek veren gerek MÜSİAD’a teşekkür eden Çavuşoğlu, ''En son ulusal ajansımız Brüksel'de MÜSİAD Avrupa ile bir toplantı yaptı. Şimdi yeni bir girişimimiz var.'' diye konuştu.

Çavuşoğlu, sözlerini, ''Özellikle Avrupa Birliği projelerinde, Avrupa'da ki soydaşlarımızın ve vatandaşlarımızın da oradaki sivil toplum örgütlerinden faydalansın. Hatta Türkiye'de Avrupa ülkeleri arasında işbirliği ve köprü kurmaya çalışıyoruz. Bu çalışmamızı diğer Avrupa'daki sivil toplum örgütleriyle de önümüzdeki aylarda devam ettireceğiz. Başkanıma Avrupa Birliği'nde ve verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum.'' şeklinde tamamladı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri