Çatalhüyük Çumra revizyona gidiyor

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Çatalhüyük Çumra Belediyespor, geniş çaplı bir operasyon için düğmeye bastı.
Yaklaşık beş futbolcuyla yolları ayırmayı ve ara transfer döneminde beş altı kaliteli oyuncuyu kadroya dahil etmek isteyen yeşil-kırmızılılar, kötü gidişe dur demek istiyor. Geride kalan hafta sahasında oynadığı maçta Karaman Gençlerbirliği’ne de boyun eğen temsilcimizdeki kötü gidişe karşılık, Konya Gençlerbirliği ve son sıradaki Nevşehir Narspor da toparlanma sürecine girdi. İlk yarıyı bir şekilde tamamlayacaklarını belirten yönetim, “Çok iyi bir kadroya sahip olmamıza rağmen, nedense bir türlü istediğimiz sonuçları alamadık. Sanırız aşı tutmadı. Şimdilik devreyi bir şekilde tamamlayacak ve ara transfer döneminde kadroya yapacağımız takviyelerle bu lige tutunacağız. Taraftarlarımıza hala bir galibiyet hediye edememenin, haliyle üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama kimse endişelenmesi, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ligden düşmeyecek. Bizler buna inanıyoruz, taraftarlarımız da inansın” açıklaması yaptı.
Öte yandan Pazar günü deplasmanda Akdeniz Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Çumra İlçe Stadında sürdürüyor. Temsilcimiz bu maçta rakibine sürpriz yapmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri