Çatalhöyük Çumra puan farkını açtı

Amatör Küme Süper Grupta 18. hafta geride kaldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor en yakın takipçisi Karapınar Belediyespor deplasmanından 1-1lik skorla ayrılarak liderliğini devam ettirdi ve puan farkı

Amatör Küme Süper Grupta 18. hafta geride kaldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor en yakın takipçisi Karapınar Belediyespor deplasmanından 1-1’lik skorla ayrılarak liderliğini devam ettirdi ve puan farkını 4’e yükseltti.  Karapınar Belediyespor ise aldığı beraberlikle puanını 33 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu. Muhasebe Gençlerspor ise Kuluspor’u yenerek 32 puanla Karapınar Belediyespor’u takibini sürdürdü. Küme düşme hattında ise Bozkır Gençlerbirliği ve Maliyespor’un kümede kalma mücadelesi devam ediyor. 2 ekipte haftayı puansız kapattı. Bozkır Gençlerbirliği sahasında Kadınhanı Belediyespor’a 2-1 yenilirken Maliyespor ise Stadspor’a 3-1 mağlup oldu. Bozkır Gençlerbirliği 10 puanla 10 sırada yer aldı. Maliyespor ise 8 puanda ve 11. sırada kalmaya devam etti. Grupta oynanan diğer maçta ise Cihanbeyli Belediyespor sahasında Selçukspor’a 2-1 yenildi. Ereğlispor ise haftayı bay geçti. Ligin 19. haftasında oynanacak maçların programı şu şekilde: Çumra Belediye-Muhasebe Gençler Kuluspor-Stadspor, Maliyespor-Cihanbeyli, Selçukspor-Bozkır Ereğlispor-Karapınar Belediye, Kadınhanı Belediye bay.

2. KÜME NİSAN AYINDA BAŞLIYOR 

Futbol 1. Amatör Kümede 2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından gözler 2. kümeye çevrildi. Konya Amatör 2.Küme 2011-2012 Futbol Sezonu 8 Nisan Pazar günü oyananacak müsabaka ile başlayacak. Geçtiğimiz günlerde Konya amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı salonunda yapılan toplantı ile 2. Kümenin grupları belirlendi. Amatör 2. Kümede mücadele edecek takımlar şu şekilde: A Grubu: Yunakspor, Ortaköy Bld.spor, Seyranspor, Ilgınspor, Yazla Bld.spor B Grubu: Ereğli Şeker, Ereğli Gençlik, Y.Emirgazi Bld.spor, Seydişehir Bld.spor, Tümosanspor, Negraspor C Grubu: Karacadağ Bld.spor, Gölyazı Bld.spor, Yeniceoba Bld.spor, Altınekinspor, Havzanspor ve Konya Hilalspor. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar 1.Kümeye yükselecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri