Çat' Kaymakam Sonel'e forma hediye etti

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporu 3-0 yendiği maçın sonrasında Kaymakam Tuncay Sonel'e takım forması hediye etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat  Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporu 3-0 yendiği maçın  sonrasında Kaymakam Tuncay Sonel'e  takım forması  hediye etti. Çat, Seydişehir Kaymakamı  Tuncay Sonel'in ismini taşıyan 9 numaralı  Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı formasını hediye etti.
Belediye Başkanı Abdulkadir Çat    Kaymakam Tuncay  Sonel'e  formayı verirken yaptığı konuşmada "Hem  Türk sporuna verdiği katkılardan hem de halkımızla  olan birlikteliğinden ve sıkıntılarında yanında olmasından  dolayı  kendisine teşekkürlerimizi ifade ediyorum" dedi. Başkan Çat Voleybol  Takımı sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi;  "Seydişehir'in sosyal yaşamına canlılık getirmemizi sağladınız. Halkımız  maçları iple çeker hale geldi. Bölgenin tek  temsilcisi olarak Seydişehir'i en iyi  şekilde  temsil ettiğiniz ve spor salonunu dolduran binlerce  vatandaşlarımıza  galibiyet coşkusu yaşatarak   Seydişehir'e moral kazandırdığınız için  sizlere minnettarız. Sizlere çok büyük imkanlar sunamıyoruz , elimizdeki sınırlı olanaklara  rağmen çok önemli başarılara imza attığınız için Seydişehir halkım adına  sizlere teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.  

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ise Seydişehir  Belediyesi Voleybol Takımı'nın İlçenin  çok güzel tanıtımını yaptığını ifade ederek,değerli  sporculardan oluşan takımın  Seydişehir için çok büyük şans olduğunu dile getirdi. Tuncay Sonel" Marka şehrin marka  takımına sahip olduğumuz için   Belediye Başkanımız Abdulkadir Çat'ı kutluyorum. Her zaman sizlerin yanındayız" diye konuştu. Maçtan  sonra  protokolle bir araya gelen Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, maçlara  her zaman takım ruhu  ve kazanma hedefiyle çıktıklarını ifade ederek kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri