Çarıkçıyı kınıyoruz

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Boluspor Başkanı Neçip Çarıkçının, kendi başarısızlıklarını kapatmak için çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ettiğini, ancak sınıfta kaldığını söyledi

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı'nın maç sonu yaptığı değerlendirme üzerine bir açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyaspor’un mücadelesini bir an olsun bırakmadan sonuca gittiğini ve ortaya atılan mesnetsiz iddialarla oyuncuların mücadelesini görmemezlikten gelmeye çalışan zihniyetin bu çabasını kendi takımlarının başarısı için harcaması gerektiğine dikkat çekti.

Futbolun içerisinde yer alan spor adamlarının alınan her sonucu olgunlukla karşılayabilecek düzeyde olması gerektiğini söyleyen Basın Sözcüsü Güven Öten, şunları söyledi.

"Deplasmanda oynadığımız ve 1-0 geriye düştüğümüz Boluspor mücadelesini oyun disiplininden bir an olsun kopmadan ve inancını kaybetmeden sahada elinden geleni yapan oyuncularımızın gayretleri sonucunda 2-1'lik skorla kazanarak Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız geçmiş bulunmaktayız. Boluspor Kulübü başkanı Necip Çarıkçı'nın maçın ardından yaptığı açıklamaları büyük bir şaşkınlıkla takip etmiş bulunmaktayız. Bugüne kadar gelinen noktada sıkıntılı dönemden geçen ve futbol içerisinde birçok mağduriyet yaşamış olan kulübümüz herhangi bir kişi, kurum ve kuruluşu hedef alan açıklamalarda kesinlikle bulunmamıştır.

Sayın Çarıkçı'nın daha sağduyulu davranması gerektiği bir anda çıkıp oyuncularımızın mücadelesini bir kenara iterek birilerini hedef göstermesi ve emekleri görmezden gelmesi fair-play ruhuna yakışmayan bir davranıştır. Başta Sayın Çarıkçı olmak üzere birilerini suçlamak yerine hatayı kendi içerisinde araması gerekenler tamamen 'Çamur at izi kalsın' mantığıyla hareket ederek kendi başarısızlıklarının sorumluluğunu başkalarına yüklemek psikolojisine girmiş bulunmaktadırlar. Öncelikle Sayın Çarıkçı'yı mesnetsiz iddialarından dolayı kınıyoruz. Takımımızın sezon başından bu yana gösterdiği olağanüstü mücadeleyi görmezden gelerek son derece çirkin iddialarla ortaya çıkanlara en güzel cevabı saha içerisinde oyuncularımız, saha dışında da son derece olgun davranan ve futbol ailesinin hiçbir bireyini zan altında bırakmayan bzler veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Kendi sorunlarını bırakarak takımımızı, mücadelemizi çirkin şekilde eleştirme gayretinde olan kişilere geçmişte olduğu gibi bugünde tek tavsiyemiz bu konuda gösterdikleri enerjiyi takımlarının başarısı yönünde harcamaları ve bir daha böyle mesnetsiz iddialara girişmemelerdir"

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri