Çarem Danışmanlık yeni yerinde hizmette

Konya’da iş yaşamının gelişmesi için kurumsal eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Çarem Danışmanlık, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için daha geniş bir iş yerine taşındı.
Çarem Danışmanlık’ın Kazım Karabekir Caddesi’ndeki yeni yerinin açılışı, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKTİSAD Başkanı Ali Akın, ANSİFED Genel Sekreteri Celal Güneş ve İl Müftüsü Şükrü Özbuğday’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Davetliler, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday’ın yaptığı duaya amin dedi. Daha sonra protokol üyeleri hep birlikte iş yerinin açılış kurdalesini kesti. Açılıştan sonra konuşan KTO Başkanı Hüseyin Üzülmez, Çarem Danışmanlık’ın halkın sorunlarına adı gibi çare olması dileğinde bulundu. AKTİSAD Başkanı Ali Akın da iş yaşamında gelişme sağlayabilme noktasında eğitimin önemine dikkat çekerek, “Konyalı firmalar tırnaklarıyla kazıyor, belli bir yere geliyor. Şu an Konya’dan birçok firma dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyor. Ama Konyalı bir firma ismi hiçbir yerde bilinmiyor. Bu da markalaşamadığımızı gösteriyor. Bu sorunu çözmek için eğitime açık olmak gerekiyor” diye konuştu.
Çarem Danışmanlık’ın sahibi Psikolog İlhan Özdemir ise Çarem Danışmanlık hakkında bilgi verdi. 2009 yılının Temmuz ayında hizmet vermeye başladıklarını belirten İlhan Özdemir, daha iyi hizmet sunabilmek için iş yerlerini daha geniş bir alana taşıdıklarını bildirdi. Çarem Danışmanlık’ın yaptığı faaliyetler hakkında da bilgi veren Özdemir, “Biz burada isteyen firmalara ticaretle ilgili eğitimler veriyoruz. Birçok şirkete danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Zaman zaman yaptığımız eğitim seminerlerine Türkiye’nin birçok yerinden ve ağırlıklı olarak İstanbul’dan katılımcılar geliyor. Konya’da iş yaşamını daha hızlandırmak ve iş hayatını geliştirmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından İlhan Özdemir, tebrikleri kabul etti.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri