Çapulcu hüsranı!

Nihat Genç’in yaklaşık üç ay önce ortaya attığı kehanetleri elinde patladı.

Dönem dönem milli ve manevi değerler noktasında kuru lakırtı ve söylem bazında da kalsa birtakım ‘kalite’ emareleri gösteren; ancak gerçek yüzleri Uluslararası Siyonizmin güdümünde gerçekleştirilen ‘Gezi’ anarşizmi ile ortaya çıkan sözde aydınların yalancılıkları ortaya çıkmaya devam ediyor.

GENÇ’İN KEHANETİ TUTMADI

Bu isimlerden biri olan ve piyasaya, ‘yazar’, ‘düşünce adamı’ olarak lanse edilen Nihat Genç’in yaklaşık üç ay önce ortaya attığı kehanetleri elinde patladı. Geçtiğimiz 6 Ağustos tarihinde Ergenekoncuların Ulusal Kanal’ına çıkan Genç, Ergenekon Davası’nda kararın açıklanması üzerine esip gürlemiş; hükümete ve Başbakan Erdoğan’a ömür biçme cüretinde bulunmuş; Başbakan Erdoğan’ın Marmaray’ı açacak vaktinin olmadığını öne sürmüştü.

‘GÖĞÜS GÖĞÜSE SAVAŞ’TAN BAHSETMİŞTİ

O tarihte iyiden iyiye zıvanadan çıktığı görülen Genç, Bayramda huzur vermeyecekleri tehdidinde de bulunarak şunları ifade etmişti: “Bu savaşı sonsuza kadar göğüs göğse götüreceğiz. Daha düne kadar bir yılları var diyordum. Şimdi bir yıl da demiyorum, iki ayları yok bunların iki ayları yok. Ekim’de kendisi tren açacakmış. Tünel açacakmış 29 Ekim’de. O tüneli açacak vakti olmayacak Tayyip beyin. Bunu buradan söylüyorum yazın bi kenara. İki aylık vakitleri kaldı bunların.”

YENİ TARİH BEKLENİYOR

Nihat Genç ve benzerlerinin, ‘bir kenara not edilmek üzere’ Hükümet, Başbakan ve Türkiye için yeni tarih açıklayıp açıklamayacakları merak ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri