Çanta Dolusu Telefon Çaldı

Ümraniye’de bir gecede 4 iş yeri, kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyuldu. Bir berber dükkanı ile 3 cep telefonu satış mağazasını soyan zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı. Cep telefonları ve kartları çantaya sığdırmak için...

Ümraniye’de bir gecede 4 iş yeri, kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyuldu. Bir berber dükkanı ile 3 cep telefonu satış mağazasını soyan zanlı, güvenlik kamerasına yakalandı. Cep telefonları ve kartları çantaya sığdırmak için uzun süre uğraşan hırsız, ayrılırken kamerayı kapatmayı da ihmal etmedi.

Olay, İstiklal Mahallesi’nde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İş yerlerinin demir kepenklerini levye ile açarak içeriye giren zanlı, bir cep telefonu satış mağazasının kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; zanlının el feneri kullandığı ve kapıların altından sürünerek içeri girdiği görüldü. İçeriye girdikten sonra soğukkanlı bir şekilde hareket eden şahsın rafları ve çekmeceleri dakikalarca incelemesi dikkat çekti. Uzun süre çalacağı değerli telefonları belirlemeye çalışan zanlı, iş yerinde bulduğu bir çantayı ağzına kadar doldurdu. Cep telefonları ve kartları çantaya sığdırmak için uzun süre çaba gösteren hırsız, değerli hiçbir eşya bırakmamak için de dakikalarca uğraştı.

İstediğini aldıktan sonra mağazadan ayrılan şahıs kamerayı kapatmayı da ihmal etmedi. Zanlının 4 mağazadan binlerce liralık hırsızlık yaptığı anlaşıldı.

Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri