Cansuyu’nun Hatay’a yardımları sürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin üzerinden 7 aylık bir süre geçmesine rağmen, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yardımları bağışçıların destekleriyle devam ediyor.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen, yardım çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çadır kent ve konteyner kentlerde ikamet eden ve her yaştan insanın bulunduğu bu alanda vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için süren çabalar, bağışçıların destekleriyle devam ediyor.

GÜNDE ÜÇ ÖĞÜN YEMEK İKRAM EDİLİYOR

Cansuyu’nun Hatay’da deprem sonrasında kurduğu Aşevi de halen depremzedelerin yanında yer alıyor. Aşevi’nde her gün yemekler hazırlanıyor ve depremzede vatandaşlara üç öğün şeklinde ikram ediliyor.

ACİL YARDIM ÇAĞRISI İLE TIR’LARLA MALZEME ULAŞTIRILMAYA DEVAM EDİYOR

Depremin ardından bölgede bulunan vatandaşların insani ihtiyaçlarının karşılanması için acil yardım çağrısında bulunan Cansuyu Derneği, Türkiye genelinde başlatılan çalışmalar ile bölgeye hazır yemek, battaniye, tüplü ısıtıcı, mont, kaban, tişört, ayakkabı gibi ihtiyaçların karşılanmasına da öncülük ediyor. Cansuyu Derneği bünyesinde bulunan Mobil Mutfak aracı da depremzedelere bölgede hizmet ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri