Cansuyu Derneği yeni yerine taşındı

Kurulduğu günden beri Konya’nın çeşitli yerlerinde faaliyetler gösteren Cansuyu Derneği faaliyetlerini daha iyi yürütebilmek için Mevlana Caddesi’nde Turistik Çarşı‘nın ikinci katındaki yeni binasına taşındı.

2005 yılında kurulan Cansuyu Derneği o günden beri faaliyetlerini Şems Camii yakınındaki binasında hizmet veriyordu. Dernek binasının yetersiz kalması ve mülk sahibi tarafından satılması sebebiyle faaliyetlerini cadde üzerinde daha geniş yürütebilmek için Mevlana Caddesi’ndeki yeni binasına taşındı. Derneğin faaliyetlerine yeni binasında daha iyi bir şekilde sürdüreceğini söyleyen Cansuyu Derneği Konya Şube Başkanı İsmail Tozan, “Eski dernek binamız Şems Camii yanında sapa bir yerdeydi. İşlerimizi yapmakta zorlanıyorduk. Şimdi şehrin en işlek caddelerinden birine taşındık. Bundan sonra faaliyetlerimizi daha geniş kapsamlı yürütmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

Cansuyu Derneği faaliyetleri hakkında bilgi verin Başkan Tozan, “Cansuyu Derneği olarak öncelikle yetim yavrularımıza sahip çıkıyoruz.  Yaşamını tek başına devam ettirmeye gücü yetmeyen yetim yavrularımıza, kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar maddi ve manevi katkıda bulunarak onların eğitimlerini sağlayıp onları baba şefkati ile hayata hazırlamaya çalışıyoruz. Dünyanın birçok farklı bölgesinde açlık çeken ve yetersiz beslenme neticesinde ağır sorunlarla boğuşan yardıma muhtaç insanların yanı sıra ülkemizde de önemli oranda bu manada yardıma muhtaç vatandaşımız bulunuyor. Hedefimiz hem ülkemizde, hem de dünyanın farklı bölgelerindeki açlık ve yetersiz beslenme ile mücadele etmek” şeklinde konuştu.

ALİ İBİLEME

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri