“Canla başla cihad etmeliyiz”

AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Liseler Komisyonu’nun Elâzığ şubesinin düzenlediği lise kampında konuştu.

AGD Liseler Komisyonu’nun Elâzığ şubesinin düzenlediği lise kampında konuşan AGD/MGV Genel Başkanı Salih Turhan, “İnsan olduğumuz için, geleceğimizi düşündüğümüz için, iman ettiğimiz için çalışmak mecburiyetindeyiz. Gezegenimiz bu kadar ifsat edilmişken bizlere canla başla cihad etmek düşer” ifadelerini kullandı.

Anadolu Gençlik Derneği/Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Liseler Komisyonu’nun Elazığ Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlediği lise kampına katıldı.

“DOĞRUYU YANLIŞI AYIRT ETMELİYİZ”

Gençlere hitap eden Turhan, dünyanın bir imtihan yeri olduğunu ve müminlerin batılın ortadan kalkması için var gücüyle çalışması gerektiğini belirtti. Günümüzde adalet kavramının iyiden iyiye yok olmaya başladığını ifade eden Turhan, “Rabbimizin verdiği meziyetler ile bizler adaletli ile adaletsizi, faydalı ile zararlıyı, iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı birbirinden ayırt edebiliyoruz. Rabbimiz bu meziyetleri vermek ile yetinmemiş peygamberler ve kitaplar ile de yürüyeceğimiz yolu aydınlatmıştır” dedi.

“BATILI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

En büyük görevlerinin batılın ortadan kalkması için var gücüyle çalışmak olduğunu kaydeden Turhan, “İnsan olduğumuz için, geleceğimizi düşündüğümüz için, iman ettiğimiz için çalışmak mecburiyetindeyiz. Gezegenimiz bu kadar ifsat edilmişken bizlere canla başla cihat etmek düşer” ifadelerini kullandı.

GENÇLER HEM EĞLENDİ HEM BİLGİLENDİ

1-4 Eylül tarihleri arasında Hazar Gölü’nde düzenlenen kampta; Elazığ, Konya, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Muş illerinden 150 liseli gencin katılımıyla doğa yürüyüşü, kitap okuma etkinliği, yüzme, münazara ve birçok etkinlik gerçekleştirildi. Sosyal eğitimlerin yanı sıra; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Uzman Psikolog Abdulaziz Yılmaz, Dr. Harun Bekiroğlu ve Ayhan Gürbüzer tarafından liseli gençlere yönelik Millî Görüş, gençlik, iletişim, motivasyon, temel esaslar konulu eğitimler verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri