Çankırı Tso Ve Ticaret Borsası’ndan Eğitime Destek

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çankırı Ticaret Borsası tarafından Ilgaz ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik sağlanan 220 kırtasiye malzemesi ve eğitim materyali teslim töreni Vali Vahdettin Özcan’ın katılımıyla...

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çankırı Ticaret Borsası tarafından Ilgaz ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik sağlanan 220 kırtasiye malzemesi ve eğitim materyali teslim töreni Vali Vahdettin Özcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ilgaz Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen törene Vali Vahdettin Özcan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Yeğin, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tayfun Güven ve Sadullah Erdem katıldı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten yaptığı konuşmasında, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime desteklerimiz devam ediyor. Bu yıl ilçelerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilere Çankırı TSO olarak 600, Çankırı Ticaret Borsası tarafından da 600 olmak üzere toplam 1.200 adet kırtasiye ve eğitim materyalleri desteği sağlıyoruz. Eğitime önem veriyoruz. Çünkü ülkemizin kalkınması için eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Bu konuda elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise “İşadamlarımızın destekleri bizim için mutluluk kaynağı oluyor. Eğitime destekte bulunan hem Ticaret Odası hem Ticaret Borsamıza ve şu ana kadar eğitime destekte bulunmuş tüm Çankırılılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Özcan da eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı yetkililerine teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından kırtasiye malzemeleri ve eğitim materyalleri Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni'ye Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından teslim edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri