Çankırı Engelliler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yeni Hizmet Bürosunda

Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEN-DER) Şeyh İsmail Rumi İşhanı'nda yoğun ilgi ve dualarla açıldı. ÇÖZ-DER olarak görev yapan dernek, bakanlıktan gelen talep üzerine ÇEN-DER olarak isim degiştirdi.Yeni derneğin...

Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEN-DER) Şeyh İsmail Rumi İşhanı'nda yoğun ilgi ve dualarla açıldı. ÇÖZ-DER olarak görev yapan dernek, bakanlıktan gelen talep üzerine ÇEN-DER olarak isim degiştirdi.

Yeni derneğin açılışına Çankırı Müftüsü Arslan Türk, Çankırı İl Mili Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Dernek Başkanı Selami Deveci ve birçok engelli vatandaş ile halk katıldı. Dualarla açılan derneğin, engelli vatandaşların daha rahat gelip gidecekleri, vakit geçirebilecekleri çeşitli aktivitelerin yapılacağı bir yer olacağını söyleyen Deveci, yeni yerin vatandaşların rahatlıkla kullanabilecekleri bir yer olduğunu dile getirdi.

Engelli vatandaşlardan Macide Üzülmez, derneğin açılışından ve yeni yerinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Üzülmez, konuşmasına şöyle devam etti: "Bizler yollarda güçlükle hareket ediyoruz, bizim için ayrılan geçiş güzargahlarına vatandaşlar araçlarını park ediyorlar, biz zaman zaman güçlük çekiyoruz, ben kaç defa polisi aradığımı dahi bilmiyorum ya polis ceza kesmiyor ya da vatandaşlarımız cezaya doymuyor."

Bilek güreşinde dünya üçüncüsü olan Üzülmez, "İnsanlar biraz bizlere saygı göstersinler, bizler hayattan soğumadık, onlar da bize destek olsunlar." diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri