Çankırı Eğitim-bir-sen İl Kongresi Yapıldı

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Çankırı Şubesi 4. Olağan Kongresi, Koç Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.    Kongreye Milletvekili İdris Şahin, Kurşunlu Belediye...

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Çankırı Şubesi 4. Olağan Kongresi, Koç Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi.

    Kongreye Milletvekili İdris Şahin, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Memur-Sen’e bağlı şube başkanları ve delegeler katıldı. Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tahir Eşkili’nin divan başkanlığı yaptığı kongrede Ali Solak ve Osman Doğan da divan heyetinde yer aldı.

    Açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin, "Bizler kuruş değil duruş sendikacılığı yapıyoruz. Üniversite önündeki dramın, milli güvenlik dersine gelenlerin fişlemelerini istemiyoruz.” dedi.

    Milletvekili İdris Şahin ise 4 yıl sürede üye sayısını yüzde yüz arttıran Eğitim-Bir- Sen’i ve Şube Başkanı Kasım Karatekin’i kutladı. Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak yaptığı konuşmada, "Projelerimizin en büyüğü eğitime destek projeleridir. Özlük haklarımız ne kadar kötü olsa da bizler eğitim kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmalıyız." şeklinde konuştu.

    Gündemde yer alan raporların okunması, oylanarak kabulünden sonra, yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asıl ve yedek üyeleri ile üst kurul delege seçimine geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. Aday üyelerin delegelere tanıtılmasından sonra yargı gözetiminde oy kullanma işlemi başladı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri