Canerkek ve Ekici ailelerinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış simalarından Canerkek ve Ekici aileleri evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, Hüseyin ve Sena çifti de bir ömür mutluluğa ‘evet’ demenin sevincini yaşadı.

Mustafa ve Züleyha Canerkek çiftinin oğlu Hüseyin ile Mehmet ve Fazilet Ekici çiftinin kızı Sena dünya evine girdi. Öncü Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah ve düğün merasiminde, Canerkek ve Ekici ailelerini dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

İş ve siyaset dünyasının seçkin simalarının katıldığı nikah ve düğün merasiminde, Canerkek ve Ekici aileleri kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilenirken, davetlilere yemek ikram edildi.

Hüseyin ve Sena çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler.


Merhaba Gazetesi olarak, Hüseyin ve Sena çiftine mutluluklar diler, Canerkek ve Ekici ailelerini de tebrik ederiz.


Mehmet Ali NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri