Caner Erkin: Lan dediysem lisansımı yırtarım

Eskişehirspor maçında hakem Aydınus'un küfrettiği için kırmızı kart verdiği Fenerbahçeli Caner kendini savundu.

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçına Caner Erkin'in aldığı kırmızı kart damga vurdu.

Lig TV'de Maraton programında Caner'in kırmızı kartı ile ilgili konuşan Şansal Büyüka, Caner Erkin'in Veysel Sarı'nın "has... lan" dediğini belirterek, "Hakem Fırat Aydınus bunu benim söylediğimi düşünerek kırmızı kart gösterdiği" dediğini ifade etti.

"LAN" DEDİYSEM LİSANSIMI YIRTARIM

Caner, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada "Veysel ile pozisyonda hava topuna çıktım. Ben yere düşerken "Hangisini vercen lan" diye bir şey duydum. Ağzımdan bir şey çıktıysa çocuğumun ölümünü göreyim. Ben hiçbir şekilde ona karşılık vermedim. Bütün videolara baksınlar, sahada 20'ye yakın kamera var. Benim ağzımdan bir kelime çıktıysa lisansımı yırtarım. Ama çıkmadıysa da başkaları lisansını yırtsın. Ben Veysel'in de çıkıp konuşmasını isterim. Ağzımdan hiçbir şekilde bir kelime çıkmadı. Veysel o anda hemen uzaklaştı ve hakem de bana kırmızı kart gösterdi. Yüzde 50 emin olunan bir pozisyonda, nasıl karar verilebilir, bilmiyorum" diye konuştu.

Veysel Sarı ise konuyla ilgili olarak, "Ben küfür etmedim. Caner'in söylediğini de duymadım. Küfür ettiğim söylenmiş ama kesinlikle küfür yok. Ben de etmedim, Caner'in ettiğini de duymadım" diye konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri