Caner Erkin: Alex zaten futbolu bırakacaktı

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Caner Erkin Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de evinde Antalyaspor'a yenilerek ligde yara alan Fenerbahçe'de Caner Erkin açıklamalarda bulundu. Kulübün resmi dergisine konuşan kanat oyuncusu, iyiye gittiklerini ve antrenmanlardaki çalışmalarını sahaya yansıttıkları takdirde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

SİSTEMİMİZİ OTURTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Takımın performansıyla ilgili yorumlar yapan genç oyuncu, "İyi oyunculardan kurulu bir takımız, top bizdeyken zaten iyiyiz. Top rakipteyken oynadığımız oyunla fark var: Hem baskı yapan, hem gol pozisyonuna giren ve sonuç alan bir Fenerbahçe. Hocamızla bütün antrenmanlarda bu sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirdiğimizde herkes çok farklı bir Fenerbahçe izleyecek." ifadelerini kullandı.

KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR

Avrupa Ligi dair her kulvarda sonuna kadar gidebileceklerini söyleyen Caner, "Kaliteli bir kadromuz var. Konsantre olup, top rakipteyken iyi oynarsak ve beraber oynarsak, kaliteli oyunculardan kurulu bu takımın çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum." " şeklinde konuştu.

ALEX KONUSU HOCAMIZIN KARARI

Eski kaptanları Alex de Souza'nın ayrılığı hakkında da konuşan sarı - lacivertli futbolcu, "8 senedir hep Alex de Souza'nın oyun anlayışına ait bir takım çıkartılıyordu. Nitekim Alex, birgün futbolu bırakacaktı. Belki birden böyle ayrılması bazı taraftarlarımızı üzdü. Bazıları olumlu karşılarken, bazıları karşılamadı. Bu konuda bizim bir şey dememiz yanlış olur. Çünkü karar mercii, burada Hocamızdır. Saygı duymak gerekir, Alex'in de saygı duyması gerekir. Onun da saygı duyduğuna inanıyorum. Bu, bir başlangıç oldu. " ifadelerini kullandı.

Caner , milli takım hocası Abdullah Avcı'ya da boşuna yüklenildiğini söyleyerek cümlelerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri