Çanakkale'de Uyuşturucu Madde Operasyonu

Çanakkale'de düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Alınan bilgiye göre; Biga İlçesi'nde ve köylerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak ve...

Çanakkale'de düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Alınan bilgiye göre; Biga İlçesi'nde ve köylerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak ve kullanmak yönünde yapılan ihbarlar üzerine harekete geçen Çanakkale Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale il merkezi, Biga ilçe merkezi, Örtülüce ve Çakırlı köylerinde şüpheli 10 kişiye ait toplam 7 adreste arama yapıldı. Yapılan aramada neticesinde Z.B. isimli şahsın evinde 1 adet 9 mm çapında Brownig marka ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 1 adet 9 mm dolu fişek, 1 adet şarjör,İ.K. isimli şahsın evinde 1 adet Kırıkkale marka çift kırma ruhsatsız av tüfeği, H.Y. ve H.Y. isimli şahısların evinde 1 adet faturasız kurusıkı tabanca, 378 gram kubar esrar, 252 gr kenevir tohumu ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan pet şişe ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak H.Y. ve H.Y. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri