Çanakkale'de 10 Acemi Kasap Yaralandı

Çanakkale'de kurbanlıklarını kesmeye çalışan 10 kişi yaralanarak hastanelere başvurdu. Hayvan pazarında ise kurbanlık satışları devam ediyor.     Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi kurbanlıklarını kesmeye çalışan,...

Çanakkale'de kurbanlıklarını kesmeye çalışan 10 kişi yaralanarak hastanelere başvurdu. Hayvan pazarında ise kurbanlık satışları devam ediyor.

    Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi kurbanlıklarını kesmeye çalışan, etleri doğrayan ve hayvanları kesmek için yatıran vatandaşlar, çeşitli yerlerinde yaralanarak hastanelere başvurdu. Alınan bilgiye saat 14.00'da Çanakkale'deki hastanelere 10 acemi kasabın acil servise geldiği öğrenildi. Çeşitli yerlerinde yaralan acemi kasaplar, hastanelerde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

    Öte yandan Çanakkale Belediyesi tarafından kurulan hayvan pazarında ise kurbanlık satışları devam ediyor. Daha çok küçükbaş hayvanların bulunduğu alanda, vatandaşlar kurbanlıkları alıp, burada 45 TL karşılığında kasaplara kestiriyor. Bazı vatandaşlar kurbanlıkların fiyatını fazla bulurken, bazıları ise fiyatlardan memnun olduğunu dile getirdi. Hayvan sahipleri ise kurbanlık fiyatlarının geçen yıl ile aynı olduğunu savundu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri