Çanakkale, Tokyo'da Fuarına Katılıyor

Çanakkale'den bir heyet, Tokyo'daki "Jata Tabihaku Travel Showcase (JATA) 2013" adlı turizm ve seyahat fuarına katılmak üzere Japonya'ya gitti.

Çanakkale'den bir heyet, Tokyo'daki "Jata Tabihaku Travel Showcase (JATA) 2013" adlı turizm ve seyahat fuarına katılmak üzere Japonya'ya gitti. Vali Ahmet Çınar'ın başkanlık ettiği heyet Valilik Özel Kalem Müdürü Mustafa Tan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şinasi Haznedar ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Koordinatörü Recai Başaran'dan oluşuyor. Heyet, 12-15 Eylül 2013 arasındaki fuara katılacak.

Asya kıtasının en geniş katılımlı fuarlarından biri olan, birçok turizm profesyonelini biraraya getirerek iş görüşmelerinin yapıldığı ve katılımcılar açısından ciddi fırsatlar barındıran JATA'da Çanakkale'nin tarihi, kültürel, mitolojik, geleneksel ve doğal değerleri uluslararası arenada tanıtılarak, turizm ve seyahat konularında görüşmeler yapılacak. Çanakkale'nin onur konuğu olarak ağırlandığı 2012 yılındaki JATA'ya 156 ülke katılmış, 125 bin 989 kişi ziyaret etmişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri