Çanakkale Sgk İdarecileri Görüş Alışverişinde Bulundu

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl Müdür yardımcıları ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürleri kahvaltıda İl Müdürü Basri Tümsek ile bir araya geldi.Kahvaltıda konuşma yapan İl Müdürü Tümsek, ilk ol...

Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl Müdür yardımcıları ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürleri kahvaltıda İl Müdürü Basri Tümsek ile bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşma yapan İl Müdürü Tümsek, ilk olarak ilçelerdeki sorunları dinledi. Devamında çözümü yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Tümsek, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. Tümsek, kahvaltıya katılanlardan da projelere önerileriyle destekte bulunmalarını isteyerek, sunulan her fikrin geleceğe yapılan yatırım olması noktasındaki öneminden bahsetti. Toplantıya, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, İl Müdür Yardımcıları Mümin Bagatır, Gülbiye Pekitkan, Hasan Yılmaz, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürleri Vehbi Tayoğlu, Serpil Akçay, Zuhal Özkay, Zeynep Işık, Müzeyyen Yesugey, Mali Hizmetler Müdürü Selçuk Kumcu katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri