Çanakkale maçını kazanmaya mecburuz

Şehirden gereken ilgiyi görememelerine rağmen Konyasporun yeniden Turkcell Süper Lige dönüş yapabilmesi adına yönetim olarak gayret gösterdiklerini belirten başkan Bahattin Karapınar, hedefe giden uzun maratonda Dardanelspor maçını kazanarak yollarına mor

Bahattin Karapınar, takım olarak sezonun geride kalan iki haftasında istedikleri düzeyde olmadıklarını belirterek, “Bank Asya 1.Lig çok farklı ve mücadelenin üst düzeyde olduğu bir lig. Çok koşarsan, mücadele edersen ve istersen maç kazanabiliyorsun. Bunu sağlamamız lazım. O inanç var. İyi çalışıyoruz. Şampiyonluk ve Turkcell Süper Lig’e yeniden dönüş yapabilmek için yönetimimiz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösteriyor, göstermeye de devam edecek. Yeni 24 oyuncudan kurulu bir takımız. Geride kalan iki haftaya baktığımız zaman takım olma yönünde bazı sıkıntılarımızın olduğu görülüyor. Zaman ilerledikçe ve maçlar oynadıkça daha iyi, sahada ne yapmak istediğini bilen ve bunun gerektirdiği oyun kurgusu içerisinde mücadele eden bir takım olacağız. Bunun inancını taşıyoruz. Sahamızda oynadığımız Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında kaybettiğimiz iki puan bizim için çok önemliydi. Şampiyonluğa oynayan bir ekibiz ve evimizde oynadığımız maçlarda puan kaybı yaşamamamız gerekir. Bu puan kayıplarının telafisini inşallah Dardanelspor maçında yapmak istiyoruz” dedi.
Yönetim olarak maddi anlamda bugüne kadar verilen tüm sözlerin yerine getirildiğini ve bundan sonrada getirileceğini ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, “Bank Asya 1.Lig’de mücadele veren takımların büyük çoğunluğunun ekonomik anlamda sıkıntılar çektiğini biliyoruz. Dardanelspor maçı öncesinde moral olması adına futbolcularımızın garanti para ödemelerini de gerçekleştirdik. Konya gibi büyük bir şehrin takımının yöneticileri olarak çok büyük ekonomik zorluklar çekiyoruz. Şehirden maalesef destek göremiyoruz. Desteğin mutlaka gelmesi gerekiyor. Şu ana kadar Yönetim Kurulumuz kendi imkanları ile takımımızın ihtiyaçlarını giderdi. Bundan sonra da devam edeceğiz. Ama bizimde imkanlarımız bir yere kadar. Bu unutulmamalı. Şehrin yetkililerinin artık takımımıza sahip çıkması gerekiyor. Biz futbolcularımıza karşı bütün sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Futbolcularımızında Dardanelspor maçını kazanarak iç sahada kaybettiğimiz 2 puanın telafisini yapacaklarına da inanıyoruz” diye konuştu.
Bank Asya 1.Lig’de geride kalan iki haftayı da değerlendiren  Karapınar, “Bank Asya 1.Lig’de çok iyi takımlar var. Açıkçası ben ilk iki haftada bu kadar mücadeleyi beklemiyordum. Görüntü daha iyi bir lig seyredeceğimiz gösteriyor. Şampiyonluğa oynayan takım sayısı çok fazla. Rakip ayrımı yok. Herkes birbiriyle oynayacak. Dediğimi gibi çok iyi mücadele ederek ve hedef konusundaki hırsımızı devam ettirip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri